Baseline_logo_dt_blå_horisontal

Gratis Træningsdata til kørere i F4 Esports Danish Championship

Vi er stolte af at være sponsor for F4 Esports Danish Championship, og vi ønsker at give alle deltagerne muligheden for at forbedre deres færdigheder i deres simulator. 

Derfor har vi i samarbejde med FYRA Simsport og deres topkører Kevin Nielsen sikret adgang til hans vigtigste data til de tre første løb – herunder Kevins bremse- og speederinputs fra Barcelona. 

Disse data er gratis tilgængelige og kan benyttes i vores Baseline Driver Training-program.

Træn pedalteknik som Kevin Nielsen fra FYRA Simsport Få direkte feedback på, hvad du skal forbedre inden næste afdeling af mesterskabet!

Takket være vores samarbejde med FYRA Simsport har Kevin Nielsen stillet sine træningsdata til rådighed for os – så de kan hjælpe DIG til at blive bedre! 

Kevin har givet os sine bremse- og speederinput fra både Brands Hatch, Rudskogen og Barcelona, så der er masser af muligheder for at øve forskellige sving og teknikker i Baseline Driver Training.

Brug cirka 15 minutter om dagen på at træne din pedalteknik i Baseline-programmet for at se en effekt på kort tid. Du vil blive hurtigere og helt automatisk have bedre car control – hvorfor tror du ellers, at FYRA-kørerne bruger Baseline Driver Training?

Sådan henter du træningsdata ind i Baseline Driver Training

35% RABAT TIL DELTAGERE I F4 ESPORTS DANISH CHAMPIONSHIP

Hvis du endnu ikke har prøvet at træne din køreteknik i Baseline Driver Training er tiden ved at være inde!

Vi giver 35% rabat til alle deltagere i F4 Esports Danish Championship ved brug af rabatkoden 35ESPORTS.

Indtast rabatkoden inden du gennemfører købet for at få rabatten.

Rabatten gælder kun ved køb af årslicens og gælder ikke for eksisterende brugere af Baseline. Når licensen skal fornyes efter 12 måneder bliver den fornyet til fuld pris.